Zielscoaching
Laat je raken…

 

Sessies
Laat je raken…

… en bevrijd jezelf

In een Zielscoaching(traject) bevrijd je jezelf stap voor stap van alle blokkades die jou in de weg staan het leven te creëren dat past bij wie jij bent, van oorsprong. Je ziel heeft een lange weg afgelegd om hier in deze periode op aarde te zijn en tijdens die weg heeft ze talloze ervaringen opgedaan en opgeslagen, zowel in dit leven als daarvoor. Maar ongeacht wat je ziel heeft ervaren, is er ook een deel in jou dat puur en ongeschonden en licht is, jouw eigenheid ofwel essentie. Dat deel van jou weet precies wie je bent, wat je wilt en hoe je dat creëert.

Vanaf januari 2021 werk ik bij voorkeur met trajecten, omdat mijn ervaring is dat er tijd nodig is om de gelaagdheid in je overlevingstrategieën in beeld te krijgen en vrij te laten, zodat je de voortdurende stroom van licht en liefde kunt leren ontvangen. Hoe fijn is het om die tijd dan al te hebben gereserveerd en jezelf de ruimte te gunnen die nodig is voor je proces? Een ander voordeel is dat je binnen een traject de keuze hebt tussen uit mijn gehele coachingsaanbod: van een sessie met aanraking, tot een (online) coaching gesprek tot een intuïtieve massage. Je koopt een aantal coachingsuren en kunt die naar eigen wens en in overleg met mij invullen. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek (75,- euro voor 1,5 – 2 uur) stemmen we samen af welk traject (aantal uren) jou het beste past. Uiteraard zijn losse sessies ook nog steeds een mogelijkheid.

Tijdens het hele traject ben ik afgestemd op jouw essentie, waardoor alles wat jou nog weerhoudt vanuit die eigenheid te gaan leven aan het licht komt. Omdat jouw essentie nu eenmaal niets liever wil dan voluit leven vanuit jouw oorsprong. Het is jouw essentie die weet welk deel er getransformeerd kan en mag worden en wanneer. Tijdens een sessie of coaching gesprek staat jouw hogere zelf dus aan het roer, ik ben ‘slechts’ het doorgeefluik, ik begeleid je door de transformatie. Daarbij geef ik wel haarfijn aan wanneer jouw ego op gaat spelen en afleiding zoekt om maar niet naar die plek te gaan waar het zo oncomfortabel voelt… het ego is nu eenmaal niet zo dol op verandering… Aan jou om dan te kiezen om door te bewegen en de oude energie vrij te laten komen, waardoor het nieuwe bewustzijn in jouw energiesysteem en lichaam kan integreren.

 

Zielscoachingtraject I:

510,- euro (voor ondernemers komt hier de btw nog bovenop)
Een traject waarbij je 6 uur coaching kunt besteden aan:

  • online of live coaching gesprek van 1 uur;
  • sessie met aanraking van 2 uur;
  • sessie met intuïtief tekenen van 1,5 uur;
  • intuïtieve massage van 1,5 uur;
  • telefonisch of online sparren van 30 minuten.

Dit traject is een halfjaar geldig. De factuur mag in 2 termijnen worden voldaan.

 

Zielscoachingtraject II:

825,- euro (voor ondernemers komt hier de btw nog bovenop)
Een traject waarbij je 10 uur coaching kunt besteden aan:

  •  online of live coaching gesprek van 1 uur;
  •  sessie met aanraking van 2 uur;
  • sessie met intuïtief tekenen van 1,5 uur;
  •  intuïtieve massage van 1,5 uur;
  • telefonisch of online sparren van 30 minuten.

Dit traject is een jaar geldig. De factuur mag in 4 termijnen worden voldaan.

Lees hier meer over de verschillende opties binnen een traject. Ook los te boeken!

Coachingsgesprek – ook online

Tijdens een coaching gesprek zitten we tegenover elkaar en lees ik, al luisterend naar jouw verhaal, jouw energie. Ik zie en voel waar het niet stroomt en zal je uitnodigen met je aandacht naar die plekken te gaan. Ik stel je vragen waardoor jij in jezelf kunt onderzoeken wat er speelt en tot inzicht kunt komen. Ik begeleid jou om de vinger op de zere plek te leggen en het onzichtbare zichtbaar te maken. Soms vertel ik je ook gewoon wat ik waarneem en kun jij voelen of dat resoneert. Vaak werken coachingsgesprekken als eye-opener, krijg je een andere blik aangereikt op jouw situatie die je mogelijk zelf nog niet had gezien of kunnen bedenken. Het gebeurt regelmatig dat ‘een probleem’ spontaan oplost tijdens een gesprek, omdat het is gezien en erkend. Soms vallen de kwartjes pas als je alweer thuis bent, dan heeft de informatie tijd nodig om te landen.
Een coachingsgesprek is ook online te doen.
Soms plan ik – in overleg met jou – tijdens een live coachingsgesprek een stilte-ontmoeting in, waarin we ongeveer 15 minuten in stilte tegenover elkaar zitten. Ik stem af op jouw ziel en kijk wat die mij wil vertellen. Jij luistert naar de boodschappen die tot jou komen. Daar wisselen we over uit. Eventueel laat ik je kort kennismaken met aanraking, indien gewenst.

Een coachingsgesprek duurt 60 tot 75 minuten en is ook los te boeken. Jouw investering is dan 90,- euro per uur. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Aanraking

Na een inleidend gesprek, waarin duidelijk wordt wat je vraag is of waar je naar wilt kijken, ga ik jouw lichaam aanraken. Dit gebeurt liggend en met je kleding aan, indien gewenst onder een deken. Ik begeleid jou om je aandacht naar binnen te keren. Daarna voel ik waar de energie in jouw lichaam niet vrij doorstroomt en raak jouw lichaam op die plekken aan, altijd nadat jij hiervoor toestemming hebt gegeven.
Tot op celniveau ligt er informatie opgeslagen over traumatische ervaringen in je lichaam en energiesysteem, bijvoorbeeld ervaringen uit je jeugd of uit eerdere/andere levens of zelfs andere dimensies. Door aan te raken kan die informatie, de bijbehorende energie vrijkomen. Dat kan gepaard gaan met lichaamsensaties of emoties, maar al snel merk je dat je ervaring verandert en er ruimte komt voor iets anders. Je voelt je lichter, vrijer, vreugdevoller, kalmer en vooral meer jezelf!
Ik raak je altijd aan in liefde en zonder oordeel, en in afstemming op en met jou. Net als bij een coaching gesprek, staat jouw hoger zelf aan het roer, ben ik dienstbaar aan jouw proces. Doordat mijn bewustzijn ruim en vrij is en ik op een hoge frequentie leef, beweegt jouw bewustzijn gemakkelijk diezelfde richting op. Na afloop praten we nog even na zodat je rustig bij kunt komen en jouw ervaringen en inzichten kunnen ankeren.

Een sessie met aanraking duurt 2 uur en is ook los te boeken. In dat geval is jouw investering 170,- euro. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Intuïtief tekenen

Na een inleidend gesprek, waarin duidelijk wordt wat je vraag is of waar je naar wilt kijken, geef ik je een intuïtieve creatieve opdracht, waarbij je respectievelijk aan de slag gaat met kleurpotloden, wasco, pastelkrijt of verf en soms met klei. Het gaat bijna altijd om het uitdrukking geven aan je gevoel op papier. Als je zo intuïtief aan de slag gaat, doet je onderbewustzijn automatisch mee, hoe goed je ook nadenkt over wat je gaat tekenen of schilderen. Als je klaar bent met de opdracht stel ik je vragen over je proces en het resultaat. Onbewuste overtuigingen en patronen worden letterlijk zichtbaar op papier en geven jouw inzichten op je gedrag en blokkades. Zodra je ziet hoe je leeft, kun je veranderen. En het leuke is, als je iets verandert op papier werkt dit door op je onderbewustzijn en komt dus bijna vanzelf verandering op gang. Een fijne, zachte en toegankelijke manier om jezelf (beter) te leren kennen en om verandering in gang te brengen in je leven. Letterlijk en figuurlijk leren creëren!

Een intuïtieve tekensessie duurt 1,5 – 2 uur en is ook los te boeken. Jouw investering is 150,- euro. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Het is bijna niet te beschrijven… wat wel duidelijk was, was dat ik veel onrust had en het gevoel dat er in mijn lijf dingen blokkeerden… op zo’n respectvolle manier ben ik een aantal keer door Francisca ‘behandeld’. Om echt uit mijn hoofd te komen, zijn we vooral met lichaamscoaching aan de slag gegaan. Er is veel opgeruimd en ik kreeg steeds meer rust in mijn lijf.

Karin

Your session about my work worked perfectly. Since our session I am working harder and more efficient with much energy! I have too much work and I’m going to look for another staff member to work for me. I don’t k know how you do it or what it is but it worked out just fine.

S. van Vlijmen

Ik heb onlangs een zeer helende sessie gedaan bij Francisca rond het thema intimiteit. Francisca creëert een veilige ruimte waarin je helemaal jezelf kan zijn. Ze voelt haarfijn aan wat er speelt en ze weet heel mooi en tegelijk heel krachtig en inzichtelijk te verwoorden wat er naar boven komt.
De intentie die ze me meegaf, was ‘Ik ontvang’ en ik ervaar inderdaad dat ik sinds de sessie veel gemakkelijker kan ontvangen en dat ik ook veel dankbaarder ben voor wat ik ontvang. Dank je wel, Francisca.

Marc van Rymenant

Business coach

In een veilige omgeving, omgeven door vriendelijkheid en rust, geeft Francisca mij de ruimte om dat wat zich wil manifesteren, te ontdekken en te herkennen. Het levert mij rust op, maar ook beweging en helderder inzicht in wat goed is voor mij. Wat in mij losgewrikt wordt, wordt zonder oordeel en directe sturing liefdevol begeleid door Francisca, waardoor ik vol vertrouwen verder kan.

Judith

Francisca gaf afgelopen zomer ook een-op-een sessies in het centrum Pantotechnion in Molyvos. Het was voor mij erg helend en verhelderend. Na twee jaren van vele traumatische ervaringen in het vluchtelingenwerk op Lesvos en een daaropvolgende constatering van borstkanker en een zware chirurgische ingreep had ik nogal wat te verwerken. Francisca wist dit en bood mij gratis een sessie aan. Tijdens de sessie vielen de vele puzzelstukjes op zijn plaats en vond ik het vertrouwen om een nieuwe helende weg in te slaan. Het gaat nu goed met me. Francisca weet een sfeer te creëren, waarin je je beschermd en gedragen voelt.

Hanneke

Molyvos