Vind en verbind je
met jouw natuur!

 

Vind en verbind je
met jouw natuur!

Puur natuur

In al mijn aanbod speelt natuur een grote rol. Jouw innerlijke natuur in eerste instantie. In ontmoetingen met mij merk je dat eventueel nog aanwezige uiterlijke schijn en maskers al snel afvallen. Ik kijk gewoon dwars door je heen en zie en raak je essentie aan. Alles wat niet eigen is, valt weg. Dat kan even pijnlijk of confronterend zijn, maar daarna komt er ruimte voor iets nieuws en voel je je bevrijdt. Jouw natuur wordt zichtbaar!

Ik houd van het buitenland, in de dubbele betekenis. Ik nodig je uit in een ander land om je te laten inspireren door de eigenheid van die plek, om in die spiegel jezelf op nog meer lagen te leren kennen. Ik neem je graag mee naar het buiten-land, de natuur, maar ook de stad  in om daar alles wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft te gaan herkennen als deel van jouw innerlijk. De natuur, en ook de stad is een voortdurende stroom van creatie, een bron van inspiratie.

Elke sessie, Teaching, Retreat die je volgt, is een reis in jezelf, een queeste naar jouw pure natuur. Ga je mee?

Een kleine twee weken geleden deed ik mezelf mijn eerste sessie bij Francisca cadeau, een cadeau dat ik niet snel zal vergeten. Op zo’n anderhalf uur tijd zijn we middels intuïtieve samenwerking heel erg diep gegaan en hebben we de kern van veel van mijn uitdagingen in dit leven bloot weten te leggen.
Francisca heeft me met haar liefdevolle aanwezigheid, zachte aanrakingen en heldere gevoel naar een diep innerlijk weten in mijn lichaam, in mezelf weten te faciliteren. De open communicatie en haar zachte vrouwelijke manier van werken bood me de veiligheid om steeds dieper in mijn kern te zakken. Een uiterst waardevolle sessie in deze transformatieve herfstperiode.
Het heeft me dichter bij mijn Ware Zelf gebracht en de inhoud van de sessie heeft veel vragen beantwoord en bepaalde stukjes geheeld of op zijn plek laten vallen. Iets wat tot op de de dag vandaag nog steeds sterk voelbaar doorwerkt. Een herontdekking van mijn innerlijke kracht en wijsheid, een basis en houvast voor een nieuw levenshoofdstuk waar ik me na deze sessie meer dan ooit klaar voor voel.

Erwin de Ryke

Ademtherapeut en Transformatiecoach bij ROFL