Ik ben Francisca

Ik ont-moet je graag!

Als kind wist ik al dat er meer was dan 1 wereld, 1 werkelijkheid. Ik was graag buiten in de natuur en voelde een diepe verbinding met de aarde, de lucht, het water, de dieren, de planten, bomen en bloemen. Liggend in een weiland, kijkend naar de wolkenlucht, insecten en vlinders om me heen, de geur van pas gemaaid gras, de wind door mijn haar, ik voelde me gelukkig en vervuld.
Als kind was ik ook dol op andere mensen. Ik was een open kind, goedgehumeurd, nieuwsgierig en had een rijke verbeelding. Ik maakte makkelijk vrienden, maar kon ook goed alleen zijn, spelend, lezend, creërend.

Net als ieder ander kind vond ik moeilijke situaties en uitdagingen op mijn pad. Ik was veelvuldig ziek, bracht meerdere malen tijd door in het ziekenhuis voor onderzoeken en operaties, mijn ouders gingen scheiden toen ik 4,5 jaar was en ik verhuisde naar een andere omgeving. Tijdens mijn pubertijd was mijn vader vaak onwel en maakte ik mij grote zorgen.
Ik kan niet zeggen dat ik mijn puurheid, gevoeligheid, helderwetendheid en openheid verloren ben, maar onbewust werd ik wel geslotener en gaandeweg vergat ik het. Ik werd rationeel, serieus, ambitieus, gedreven, gestructureerd. Zo probeerde ik alles onder controle te houden. Toen ik 29 was, kreeg ik een burn-out.
Dat veranderde mijn leven. Ik begon met meditatie en lichaamswerk. Ik startte mijn eigen bedrijf als tekstschrijver/redacteur en werd succesvol. Al snel volgde ik ook een driejarige opleiding in bewustzijnswerk aan de School voor Zijnsoriëntatie. Ik veranderde van een mind-controlled persoon in een heart-centered mens.

Ongeveer 5 jaar later veranderde mijn leven nog meer. Ik ontdekte dat ik met kinderen wilde werken in plaats van met boeken. Ik werd verliefd op een Griekse man en vertrok naar Griekenland om werkervaring op te doen met kinderen in een hotel en om tijd door te brengen met mijn Griekse lief, een dansleraar. In het betoverende stadje Molyvos op het prachtige eiland Lesvos voelde ik me zo diep thuis dat ik steeds meer vanuit mijn hart begon te leven. Na 7 maanden, in november 2004 kwam ik terug in Nederland, met mijn Griekse lief, en 4 maanden zwanger. In de jaren die volgden kregen we 2 kinderen, startten we een Griekse dansschool in Nederland en deed ik een opleiding tot Spiritueel Kunstzinnig tekendocent/begeleider. In 2009 begon ik een creatieve coachingspraktijk voor kinderen en ouders. We waren intens gelukkig met ons leven, ons gezin, ons werk – rijk in ons hart, maar arm in onze portemonnaie. Beide zelfstandig ondernemers in een niet zo winstgevend vakgebied, maakte het moeilijk financieel te overleven. Het maakte ons wel creatief! We leerden om met weinig geld rond te komen en evengoed van het leven te genieten.

In 2015 ontmoette ik een oude studievriend die oprichter en eigenaar was geworden van een Spiritueel Centrum met de naam Het Huis van Licht. Hij bood me de mogelijkheid nog verder te groeien. Ik ben ik daar vol ingestapt, als tekstschrijver/redacteur, trainer in opleiding en later als mede-eigenaar, bestuurslid en trainer. Ik leerde er alles over energiewerk, vooral om dat wat ik al vanaf mijn kindertijd wist, voelde, zag en ervoer te benoemen. Het kreeg een bedding. Vorige levens, verschillende energievelden, tijdsperioden en andere werkelijkheden en dimensies – het viel op zijn plek. Mijn bewustzijn opende zich nog meer en ik ontdekte dat ik anderen kan begeleiden om zichzelf te helen, door energie te lezen en aan te raken. In Het Huis van Licht gaf ik sessies aan volwassenen en workshops aan hooggevoelige kinderen.

Ik heb het centrum verlaten in februari 2017 en dat was de start van nog een verandering in mijn leven. Op mijn 48ste verjaardag belandde ik ‘s nachts met spoed in het ziekenhuis en de maanden daarna ben ik 3 keer geopereerd. Ik was mijn werk en inkomen kwijt en fysiek te zwak om te werken. Het universum dwong me om naar de bodem van mijn bestaan te gaan, op alle manieren. Het nodigde me uit om nog dieper te zakken, vanuit mijn hart naar mijn buik en van daaruit te gaan leven. Het daagde me uit om te leren te ontvangen. Om te vertrouwen.
Hoewel het een heftige periode was, zowel fysiek als mentaal, was het ook een prachtige tijd, waarin ik zoveel kleine en grote geschenken mocht ontvangen. Het leven nodigde me uit om mijn talenten te her-inneren, mijn natuurlijke gave om lief te hebben, om open, puur en spontaan te zijn, om te creëren, te helen, mijn helderwetendheid en helderziendheid te gebruiken. Het was een gekke en grootse weg en is nog steeds een groot avontuur. Sinds de zomer van 2017 ben ik opnieuw gestart met het geven van individuele sessies, workshops en cursussen. Vanaf 1 januari 2018 zet ik mijn talenten in de wereld onder mijn geboortenaam.

Ik ben nu op het punt om alles wat ik heb geleerd en ervaren door te geven. Ik ben hier om anderen te inspireren, om je de weg te laten zien en je te helpen jouw talenten te her-inneren, zodat je het leven kunt creëren wat je wenst te leven. Ik zie ernaar uit jou te ont-moeten tijdens een van mijn Sessies, Teachings of Retreats.

Stem af op jouw innerlijke wijsheid en creëer!

Liefs,

Francisca