Intuïtieve massage

 

eer je lichaam

 

Intuïtieve massage

 

Eer je lichaam

… en luister…

Respectvolle en liefdevolle aanraking is wezenlijk voor elke ziel. Aanraking is een van de eerste levensbehoeften van een baby. En ook voor volwassenen werkt aanraking helend. ‘A hug every day keeps the doctor away’. Aanraking is een manier van afstemmen en communiceren. Het lichaam geeft informatie door die niet in woorden is te vatten, maar door een goede luisteraar wel is te verstaan. Jouw lichaam is zo wijs!

 

 Intuïtieve massages

 

 

Weldadig voor lichaam en ziel

Een intuïtieve massage is een moment van respectvolle en liefdevolle aandacht voor jouw lijf en ziel. Ik masseer met lavendel, amandel of arnica olie (al naar gelang jouw keuze) op de blote huid. Niet vanuit een aangeleerde techniek of methode, maar puur op mijn gevoel en in afstemming op jouw lichaam. Soms komt er klank op en ga ik zachtjes neuriën of verklanken, op andere momenten werk ik in stilte en deel ik af en toe wat ik voel of stel ik je een vraag die je mee kunt nemen.

Voorafgaand aan de massage hebben we een kort gesprek, waarin je aangeeft of je fysieke, emotionele of energetische klachten ervaart en of er iets is waar ik specifiek rekening mee kan houden.
Daarna kleed jij je uit. Je onderbroek blijft aan. Ik dek je toe met handdoeken, zodat je lekker warm blijft.
Ik neem een paar minuten tijd om op jou af te stemmen en begeleid je met een paar zinnen op je reis naar binnen, in contact met je lichaam. Ik vraag je altijd of ik je mag aanraken en zelfs als jij ‘Ja’ antwoordt, voel ik eerst of jouw lichaam daar ook toestemming voor geeft. Soms houd ik eerst nog een tijdje mijn handen vlak boven je lichaam totdat jouw lijf laat merken dat mijn handen echt welkom zijn. Dan komen mijn handen vanzelf in beweging en volg ik wat er wil ontstaan. Je bent ten alle tijde welkom om aan te geven als je de aanraking onprettig vindt. Ik forceer nooit.

Een intuïtieve massage is een ontmoeting in intimiteit tussen twee zielen in een menselijk lichaam. Daarin wordt informatie uitgewisseld. Ik ga daar respectvol en integer mee om. Mijn aanraking in dienst van jouw zielereis en persoonlijke ont-wikkeling.

Na afloop, drinken we nog een kop thee en wisselen eventueel nog wat uit in woorden over onze ervaring tijdens de massage. Als het van toegevoegde waarde is, geef ik je een oefening mee die je thuis kunt herhalen om de integratie verder te bevorderen.

Er zijn twee soorten Intuïtieve massages te boeken:

1. Een massage van de voeten en onderbenen. Duur: 75 minuten, inclusief voor- en nagesprek en een kop thee.
Investering: 60,- euro.

2. Een volledige massage van hoofd, rug, benen en voeten. Duur: 90 minuten, inclusief voor- en nagesprek en een kop thee.
Investering: 75,- euro.

De combinatie van de bewegingen van je handen en het neuriën waren een balsem voor mijn ziel.

Annemieke

Na weken hectiek zat mijn hoofd volledig vol en mijn lijf vol spanning. De massage van Fransisca was een weldaad voor lichaam en geest. Bijzonder wat zij voelt en teweeg brengt. Het bracht mij volledige mentale en fysieke ontspanning, waardoor ik weer met positieve energie op pad kon gaan.

Shirrinka